Hva gjør du for deg?

ResidensSimonsen er endelig tilbake!

ResidensSimonsen.com har vært nede i nesten et år! Jeg har hatt endel utfordringer, og det har vært mye frem og tilbake med bloggen. Nå er imidlertid ResidensSimonsen endelig tilbake! Noe jeg er veldig glad og takknemlig for. Har du ikke fulgt ResidensSimonsen?

Her kommer et lite tilbakeblikk:

Jeg begynte å blogge da de to guttene våre var ganske små. Helt eksakt når, husker jeg ikke. Jeg blogget gjennom flyttingen fra Rogaland til Trøndelag, og gjennom første del av oppussingen av huset vi nå bor i. Bloggingen var viktig for meg. Det var en fin hobby, noe jeg ga meg glede. Hverdagen endret seg etterhvert, og bloggingen avtok, også sluttet jeg helt.

Det gikk flere år, familien vokste, og en dag fikk jeg spørsmålet; Du gjør så mye for andre, hva gjør du for deg? Det tok meg litt tid å grunne på det. Hva gjør jeg egentlig for meg selv? Det var da jeg bestemte meg for å ta opp bloggingen igjen. Jeg ønsket å ha et eget domene, det betydde at jeg måtte begynne på nytt, fra scratch. Innholdet i den gamle bloggen gikk tapt da jeg byttet til eget domene. Leit, men greit.

Feminin blogging
Blogging pågår! ResidensSimonsen er tilbake! Bildet er tatt av annmariephotography fra Pixabay

Etter at mannen min og jeg ble enige om å kjøpe domenet residenssimonsen.com, blogget jeg jevnlig. Jeg koste meg med at jeg fikk faste lesere, og stadig nye lesere kom til. Så for et år siden startet jeg i to jobber på en gang og ble i tillegg med i speideren som leder. Alle endringene førte til at jeg fikk mindre tid til bloggingen. Innleggene kom mer sporadisk.

Jeg blogger for min egen skyld!

Etterhvert begynte jeg også å få tekniske problemer med bloggen. Jeg er ikke så god på slike ting, og klarte ikke å finne ut hverken hva som var galt, eller hvordan jeg skulle fiske det. Til slutt ga jeg opp, og bloggen har derfor ligget nede i et års tid nå.

Jeg har savnet bloggen. Jeg vet ikke om hverdagen min er roligere nå enn den var for 1 år siden, men jeg har bestemt meg for å reise ResidensSimonsen igjen. For de som forstår seg på det så har jeg rett og slett skiftet webhotell, og slettet den gamle bloggen. Her jeg har bloggen nå har jeg fått super veiledning fra kundesupporten, og takket være det er jeg altså tilbake igjen. Av og til kan det også i livet være greit å slå en strek over ting, og rett og slett starte på nytt. Dersom du har lyst til å ha ditt eget nettsted kan jeg anbefale one.no. Kundestøtten der har vært veldig god. Dersom du benytter denne linken, får du 110 kr i avslag på hvilken som helst av hosting planene de tilbyr. Jeg mottar også et økonomisk bidrag fra One.com, for hver person som registrerer seg via linken.

Residenssimonsen – huset vårt

ResidensSimonsen er bloggen og hjemmet vårt. Navnet har vært det samme på bloggen, selv om vi i den perioden har bodd i tre forskjellige hus. Hjemmet vårt er for tiden et hus bygd på midten av 80 tallet. Vi kjøpte det i 2012, etter at vi allerede hadde bodd et halvt år her i Stjørdal. Nå bor vi både sentralt og landlig. Jeg er veldig glad i interiør, og diy prosjekter; hobbyer som kommer til å prege bloggen. I tillegg til huset har vi også hytte, så det er mange prosjekter å blogge om etterhvert, både på hytta og hjemme. ResidensSimonsen handler imidlertid ikke bare om huset, men den handler om oss om bor her og livet vi lever, blant annet om hvordan vi organiserer familien og hverdagen vår.

Innebyggerne i residensen

Vi som har tilhold her i residensen er PappaSimonsen og MammaSimonsen. Vi er begge i 40 årene, og har vært gift i 16 år nå. Sammen har vi fire barn. Vi har tre gutter på 15,13 og 7 år og ei prinsesse på 7. De to yngste er tvillinger. I tillegg er katten Missy (5 år) en viktig del av husholdningen vår!

Personlig, men ikke privat

Bloggen ResidensSimonseen er ikke en arena hvor jeg deler private ting, søker du den slags informasjon om familien vår er dette ikke riktig sted å lete. Bloggen vil allikevel være personlig, og det er klart at til tider kan dette være en hårfin balansegang. Det er viktig for meg å ivareta personvernet, spesielt til de jeg bor sammen med.

Det jeg først og fremst ønsker å formidle gjennom bloggen er hvordan vi styrer en familie på seks, og hvordan vi organiserer hjemmet og familien vår. Jeg tror at mye vi gjør kan være til inspirasjon for andre familier.

ResidensSimonsen er en personlig, men ikke privat blogg. Bildet er tatt av Jess Bailey fra Pixabay

Vår familie er på ingen måte perfekt, så husk at selv om jeg er ærlig i innleggene mine, er det bare et lite bilde av familien og hverdagen vår jeg viser. Vi har ikke svar på alt, og som andre barn, kom heller ikke våre med en bruksanvisning. Kan jeg med bloggen skape diskusjon, refleksjon så synes jeg det er fint. Kanskje kan du også finne inspirasjon ,tips og råd som kan gjøre din og din families hverdag lettere. Jeg tar gjerne imot råd og tips selv også, så bruke gjerne kommentarfeltet!

Legg gjerne igjen kommentar under innleggene mine, abonner gjerne og følg meg gjerne i sosiale medier.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.