klær fra POMPdeLUX

POMPdeLUX

Dette innlegget er ikke sponset av POMPdeLUX, men jeg er forhandler, og tjener penger dersom du handler gjennom meg. Innlegget kan sånn sett sees på som reklame.

Denne høsten er min tredje sesong som forhandler av POMPdeLUX, og det er faktisk den 30. kolleksjonen som leveres fra POMPdeLUX. POMPdeLUX er hverdagsluksus for barn, i dansk design. Pompøst og lukseriøst. Første gang jeg ble introdusert for POMPdeLUX, ble jeg invitert på party hjemme hos en av mødrene i eldste sønns klasse, den gang var han førsteklassing, nå går han i tiende. Det begynner å bli noen år siden.

Egne erfaringer med POMPdeLUX

Siden mitt første bekjentskap med POMPdeLUX, har jeg kjøpt klær derfra, omtrent hver sesong til mine to gutter, og etterhvert også til tvillingene. Som mange guttemødre syntes jeg det var lite, og kjedelig utvalg i klesbutikkene til guttene. Hos POMPdeLUX fant jeg fine klær, til både hverdags og til fest, fra ytterst til innerst. Samtidig opplevde jeg at kvaliteten var god. Klær jeg kjøpte til eldstemann kunne gå i arv til nummer to, og det som ikke ble solgt, har nå også gått i arv til minstemann.

Klærne fra POMPdeLUX er lett å selge brukt. Det er til og med en egen POMPdeLUX kjøp og salg gruppe på Facebook. I tillegg til å handle fra POMPdeLUX sin hjemmeside har jeg handlet mye fint brukt også.

Fra mitt første party og frem til for et år siden, har jeg ikke handlet gjennom forhandler, kun gjennom nettbutikken. Jeg forstod ikke hva jeg gikk glipp av, før jeg selv ble forhandler for et år siden. Å få kjenne på stoffene plaggene er sydd i, har transformert mitt syn på POMPdeLUX. Å se klærne i nettbutikken kan ikke sammenlignes med å se og ta på de selv. Det har ført til at jeg kjøper mye mer klær fra POMPdeLUX, ikke sikkert at mannen min er like enig i at det er en god ting! Jeg opplever at kvaliteten er høyere enn tilsvarende klær til samme pris, og dessuten er klærne letter å selge og jeg får mer igjen for de.

Lett å matche

En annen ting, som jeg synes teller litt også, er at barna lett kan sette sammen antrekk som matcher. Det skal godt gjøres å sette sammen noe som kolliderer helt iallfall, når nesten alt i skapet er fra POMPdeLUX. Tidligere hendte det at jeg ba barna bytte, om fargene ikke passet så godt sammen, og om jeg ikke sa noe, så tenkte jeg iallfall på å gjøre det. Nå er det ytterst sjeldent at det at klærne ikke passer sammen. Dersom barna bommer, handler det mer om at klærne ikke er egnet til dagens aktivitet!

Jenteklær fra POMPdeLUX AW21
Det er lett å sette sammen antrekk med klær fra POMPdeLUX. Her er et utvalg av høstens klær til jente. Foto POMPdeLUX.

Barna mine liker POMPdeLUX

Hver gang når jeg får mine demoplagg inn i stua er barna ivrige. De får lov til å velge det de vil fra stativene, og om det er noe de trenger, kan de komme å velge i mammas butikk. Spesielt guttene synes det er greit å shoppe hjemme, og jeg får de til og med til å prøve.

Eldstemann er 15, og har vokst ut av POMPdeLUX klærne. Begge de andre to guttene (13 og 7 år) har mye fra POMPdeLUX i skuffene sine. Datteren er et kapittel for seg. Hun henger rundt stativene, og har lange ønskelister. Der kan jeg naturlig ikke innfri alle ønsker. Hun får det hun trenger. Trenger hun bukser, velger hun bukser selv. Er hennes valg svært uhensiktsmessige, blir hun nok guidet i riktig retning av mammaen sin. Denne høsten falt hun for en festkjole, og siden hun trenger kjole til jul (den jenta har vokst utrolig mye i sommer), fikk hun lov til å bestille den.

Sist høst kom POMPdeLUX med ullundertøy for første gang. Mine gutter, spesielt, er veldig glad i POMP-ulla si, og bruker helst ikke annen ull. Ulla er myk og stikker ikke. Snuppa vår liker også ulla, men hun er ikke like kresen som guttene og bruker gjerne annen ull vi har også, selv om det blir mindre og mindre av annen ull nå fremover.

Fordeler med å være forhandler

Jeg er veldig fornøyd med klærne selv, hadde jeg ikke vært det, hadde jeg ikke vært forhandler. Som forhandler har jeg nå mulighet til å handle endel til reduserte priser. I tillegg har jeg naturligvis provisjon på det jeg selger til andre. Jeg må innrømme at prosenten jeg får på eget kjøp, er viktigere for meg enn, den ekstra lønna jeg får. Lønna kommer selvfølgelig godt med, og er et kjærkomment tilskudd i familiens økonomi. Den har imidlertid lite med min motivasjon til å være selger å gjøre.

Det at jeg får kjøpe klær til reduserte priser selv har to fordeler, foruten den åpenbare at jeg får kvalitetsklær til en svært god pris, kan mine barn også vise frem klærne til andre. De fungerer rett og slett som levende reklameplakater, og de har ikke noe imot det.

Jeg kjøpte endel brukt til barna før, det gjør jeg nok ikke lengre, dessverre. Barna har etterhvert mye fra POMPdeLUX, og når de trenger nye klær velger jeg utelukkende fra den nyeste kolleksjonen. Dette handler selvfølgelig om at jeg ønsker å vise frem klærne! Det er imidlertid viktig for meg at klærne går videre til andre etter oss. Enten om vi gir klærne videre til familiemedlemmer, min søster har to yngre døtre, eller vi selger klærne brukt

Fordeler ved å handle via en POMPdeLUX konsulent

Dersom du handler gjennom en av POMPdeLUX konsulentene er det endel fordeler du får med deg. Dette forutsetter selvfølgelig at du legger inn koden fra din konsulent i din bestilling. Her er fordelene du kan benytte deg av om du handler gjennom forhandler;

  • kvantumsrabatt på gitte plagg
  • mulighet til fri porto (gjelder også levering på døra)
  • mulighet til å få gratis plagg
  • du blir dessuten VIP-kunde med de fordelene det gir (forutsetter at du godtar å være på mailinglista)
  • du får en gratis POMPdeLUX bag som sendes sammen med din ordre.
  • I tillegg hender det at POMPdeLUX kjører kampanjer der du kan få ekstra gaver levert med dine varer.

Alle disse fordelene, forutsetter altså at du handler via en forhandler, og legger inn en eventkode i din bestilling.

Ytterst til innerst, klær fra POMPdeLUX AW21
Her er et utvalg av yttertøy og ull. Det er lett å holde barnet godt og varmt. Du får alt fra ytterst til innerst fra POMPdeLUX. Foto POMPdeLUX.

Ønsker du å være vertinne får du alle fordelene over + en vertinne gave, en stor pomp-bag og rabatt på ditt kjøp, avhengig av hvor mye dine gjester handler for. Jo mer de handler, jo mer rabatt blir det på din bestilling.

Finn din POMPdeLUX konsulent

Dersom du bor i Stjørdal eller omegn, kan du stikke innom meg og se klærne i sesongen. Høstsesong: september-oktober og vårsesongen: mars-april. Dersom jeg ikke har party, har jeg oftest klærne hengene oppe i stua. Ta gjerne med barnet, så hjelper jeg med å finne riktig størrelse! Jeg kommer også gjerne hjem til deg om du bor ikke altfor langt unna. Det er som nevnt mange gode fordeler ved å være vertinne også.

Uansett hvor i landet du bor, kan det hende at det bor en POMPdeLUX forhandler nær deg. Jeg anbefaler deg å sjekke på POMPdeLUX sine hjemme sider (her) om det finnes en annen forhandler i din nærhet.

…eller handle gjennom meg.

Finnes det ikke en salgskonsulent i nærheten av deg? Da kan du ta kontakt med meg. Jeg kan holde digitale party for deg og venninnene dine, da blir du vertinne og får alle vertinne-fordelene på lik linje med de jeg kommer hjem til. Alternativt kan du få en kode av meg som du legger inn i din bestilling. Med den koden får du de samme tilbudene og fordelene som følger ved å handle gjennom oss konsulenter! Du kan f.eks. kontakte meg via denne facebooksiden, du kan også sende meg en mail.

Hva er dine erfaringer med POMPdeLUX? Del gjerne i kommentarfeltet!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.